Aktuelt / Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Skrevet av: Inventum

Publisert: 13.09.19 - Sist oppdatert: 13.09.19

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor Alt til Kontoret til bedriftsmarkedet i Vestfold og Telemark. De er en lokal aktør og har vært representert i området siden 2010. Deres hovedfokus er å skape enda bedre arbeidsplasser for sine kunder. Dette gjør de ved å tilby et bredt og markedstilpasset produktutvalg. 

Mange interessante prosjekter

Konseptet “Friske medarbeidere” er et av mange områder som Inventum Kontor og Kaffe vektlegger. Daglig leder, Morten Kristiansen forteller at ergonomi er et av mange områder som de jobber med mange spennende saker og som han synes er utrolig spennende. “Vi snakker da om hev/senk pulter, ståbrett, gå-mølle og Back App stol”, forteller han. Noe av det de jobber med om dagen er Ricoh sin lansering av nye kopimaskiner (Ricoh IM C series), og de forventer å selge mange maskiner og tjenester rundt disse maskinene i høst.

En spennende bransje

Jeg var leder for Löfbergs kaffevirksomheter i Norge før jeg startet i Inventum i april 2014, og har virkelig oppdaget en utrolig spennende og interessant bransje”, forteller Kristiansen. Han har også oppdaget at i Vestfold og Telemark er det et utrolig mangfold av spennende bedrifter, og mange av disse har Inventum Kontor og Kaffe et samarbeid med. Det som driver Kristiansen er å kunne tilfredsstille og overgå forventningen til kunden. “Det å måtte lære seg nye produkter og produktgrupper er utrolig spennende og lærerikt. Den konkurransen som vi møter hver dag gjør at vi er nødt for å forbedre oss og lære noe nytt hver dag”, forteller han, og konkluderer: “Alt dette og mine fantastiske og utrolig flinke kollegaer rundt om i landet gjør at jeg trives veldig bra i Inventum Kontor og Kaffe”.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen kaffe, te og vann?

– Sørg alltid for å ha rikelig med kaldt vann når du jobber og at du nyter en god kopp kaffe. Alltid bruk riktig mengde med kaffe og vann når du brygger kaffe og at du bruker kaffe fra Inventum Kontor og Kaffe.

Hva er ditt favorittprodukt under temaet kaffe, te og vann?

– Mine favorittprodukter er gode kaffemaskiner fra Bonamat og kaffe fra Löfbergs. Inventum Kontor og Kaffe har en ambisjon å skape en bedre arbeidsplass som gir Friske medarbeidere sammen med kundene våre.

 

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...

Bli kjent med Inventum Kontor

Inventum Kontor har vært i drift siden 1990, ...