Aktuelt / Bli kjent med Inventum Kontor

Bli kjent med Inventum Kontor

Skrevet av: Inventum

Publisert: 28.06.19 - Sist oppdatert: 28.06.19

Inventum Kontor har vært i drift siden 1990, og har i dag 8 ansatte. Daglig leder, Kristian Bay, forteller han trives med såvel konsept som produkter og det faktum at de selger en bedre hverdag til kundene. Målet er tilfredse kunder som i tillegg erfarer økonomisk besparelse og redusert sykefravær ved å handle med Inventum Kontor. De gjør – som sitt slagord sier – gode arbeidsplasser enda bedre.

Totalleverandør

Bay forteller at de er en totalleverandør av alt til kontoret og det bidrar til å gjøre hverdagen til kundene enda enklere og mer kostnadseffektivt: 1 leverandør, 1 inngående faktura. Det er mye på gang hos Inventum kontor. Forretningsområdet kopi-print er i fin utvikling. Her tilbyr de skreddersydde løsninger med fokus på sikker print og GDPR.

I tillegg skjer det mye spennende rundt interiøravdelingen med mange løpende interiørprosjekter. «Det er moro når vi får det til. Det engasjerer alle som er rundt meg og ikke minst meg selv. Fornøyde og derigjennom lojale kunder er et av de beste målbare parameter på at vi lykkes. I tillegg har jeg gleden av å lede en fantastisk gjeng, som er ekstremt målrettet og setter service i høysete», forteller Bay.

Forankret i Oslo

Inventum Kontor har med sin lange fartstid og 800 handlende kunder god forankring i Oslo og omegn. «Veldig mange har en eller annen form for relasjon til oss, enten det vi har levert kaffemaskin, kontor-datarekvisita, interiør eller kopi-print», forteller Bay. De er viktige for regionen da de er den eneste aktøren som kan tilby et slikt totalsortiment.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen ergonomi?

– Riktig tilpasset ergonomisk arbeidsplass blir stadig viktigere. Sykefravær grunnet belastningsskader og feil arbeidsstilling utgjør store summer for norsk næringsliv og redusert livskvalitet for den som er sykmeldt. Inventum Kontor har med partnere kompetanse til å veilede til riktig ergonomi.

Hva er ditt favorittprodukt under temaet ergonomi?

– Vippebrett. Jeg står egentlig og jobber hele dagen. Det å stå gir mange helsefordeler. Blant annet opplever du våkenhet og bedre konsentrasjon, bedre blodsirkulasjon og forbrenning, det styrker rygg- og magemuskler, og mye mer.

 

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...