Aktuelt / Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Skrevet av: Inventum

Publisert: 30.10.19 - Sist oppdatert: 30.10.19

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. Salgssjef Geir Arne Torbergsen forteller at de startet med blanke ark for tre år siden. I oppstarten var det én sjef og én selger, de hadde ingen kunder og ingen portefølje. Siden den gang har de til bygget seg opp til å bli en solid aktør i sin region, og er nå et team på 6 ansatte.

Salg og service

Inventum Narvik Kontorsenter er opptatt av et høyt servicenivå. De har vært fokusert på å utøve best mulig service, og har tatt høyde for at de skal være en samarbeidspartner med kundene sine. De vil være tilstede og hjelpe de med de problemene de har i hverdagen – enten det er store eller små bedrifter.

Torbergsen synes det er morsomt å jobbe med salg. “Om det er små eller store caser er det like interessant for oss, og det er gøy å se at kunden blir fornøyd med de produktene vi leverer”, forteller han. Han er også veldig glad i den uforutsigbare hverdagen han har som salgssjef. “Det som er gøy med salg er at du kommer i kontakt med masse mennesker, du er ute og jobber med forskjellige type bedrifter. Hver dag er forskjellig og ingen dager er like”, konkluderer han.

Mange lokale prosjekter

Inventum Narvik Kontorsenter har en lang kundeliste, og har avtaler med kommuner som Narvik, Balangen, Tysfjord og Evenes, i tillegg til Nordland fylke, Narvikgården, Narvik Ishockey og VVS Proffen – for å nevne noen. 

Salgssjefen forteller at de for tiden jobber med Norges Arktiske Universitet, hvor det er mye som skjer. De driver med utbygging, og dette er Inventum Narvik Kontorsenter en del av. I tillegg jobber de med skjermløsninger sammen med Assist Haugesund, og i disse dager holder de også på med ferdigstilling av en restaurant. Det mye spennende som skjer, forklarer han, og det er nok å gjøre for de 6 ansatte. “Vi legger stein for stein og jobber veldig målbevisst. Vi tar de casene og jobber seriøst med de og er partnere til våre kunder”, forteller Torbergsen.

Torbergsen forklarer at Inventum Narvik Kontorsenter i løpet av disse 3 årene har vi vært et friskt pust i markedet. “Det ser vi med responsen fra våre kunder. Kundene er godt fornøyd med oss, tilbakemeldingene er gode, vi har et bra serviceapparat og vi har et salgsapparat som jobber hardt med å følge opp alle casene”, forteller han.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen print, kopi og scan?

– Mitt tips til bedrifter generelt er å legge over til sikker print, som gjør at du får ting inn i skyen. Det er det heteste tipset om dagen. Det gjør at maskinene utnyttes mer og man får en mer automatisert dokumentflyt. Programmer man kan bruke er Uniflow fra Canon, SafeQ fra Konica Minolta eller SafeCom fra Ricoh.

Hva er ditt favorittprodukt under temaet print, kopi og scan?

– For å kunne levere de tjenestene som kundene etterspør så har vi inngått et samarbeid med Canon. Så her vil jeg anbefale maskiner og software fra Canon. 

 

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...

Bli kjent med Inventum Kontor

Inventum Kontor har vært i drift siden 1990, ...